diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

Op maandag 11 november 2013 heeft het bestuur van ASZ een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met het Energiekantoor.nl, die u een concurrerende aanbieding kan doen voor energieleveranties. Energiekantoor.nl is een inkoopcollectief voor iedereen die stroom & gas gebruikt, en dat is niet alleen meestal goedkoper dan wanneer u het zelf regelt, het neemt ook veel gedoe uit handen.

Het energiekantoor biedt de leden van ASZ:
1. Structurele tarieven die tot de laagste in de markt behoren
2. Geen omkijken meer naar uw energiezaken en -kosten
3. Uw energiezaken altijd snel geregeld via de Energiekantoor VIP desk

Bestuurslid Hans Burgmans  (energiecoördinator a.i.) kan u te helpen. Mocht u vragen hebben dan kunt u die per mail stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij zorgt dat u antwoord krijgt.
Mocht u interesse hebben om uw voordeel te laten berekenen door het energiekantoor klik dan hier vul het prijs-aanvraag-formulier in. Het aanvraagformulier gaat rechtstreeks naar het energiekantoor, ASZ krijgt een kopie en u krijgt direct via e-mail bericht van ontvangst. Uw lidmaatschapsnummer is het getal uit het adres aan wie deze mail gestuurd is.

Opmerking: U kunt ook eerst uw laatste energiejaarrekening, voorzien van (indien aanwezig) uw e-mailadres sturen naar Hans Burgmans, Charlotte de Bourbonlaan 46, 3708 CD Zeist. U krijgt vervolgens geheel vrijblijvend van het Energiekantoor een berekening van wat u in het jaar van uw nota bij Energiekantoor aan energiekosten kwijt geweest zou zijn.

U ontvangt zo spoedig mogelijk (meestal binnen een week) per e-mail geheel vrijblijvend een offerte van het Energiekantoor.nl waarin u kunt zien hoeveel u kunt besparen op uw energie kosten.

Als u gebruik wilt maken van de offerte van het energiekantoor vul dan het aanmeldingsformulier in. U krijgt vervolgens bericht van de energieleverancier over de omzetting.

U kunt tot dat moment zelf bepalen of u het doet. Met het sluiten van deze meestal zeer goede deal houdt u altijd controle over uw eigen wensen. Als u het in de toekomst eventueel anders wilt, kunt u na afloop van de afgesproken termijn, altijd weer de touwtjes in handen nemen. Maar wij denken dat u erg blij wordt van de service van het Energiekantoor, en daarom kunnen wij u als bestuur van ASZ deze deal van harte aanbevelen.
Zijn er vragen neem dan eerst contact op ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
Hans Burgmans, Energiecoördinator ASZ a.i.,

telefoon 030-6919370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.