Beste leden,

Dinsdag 13 oktober heeft de regering een 'semi-lockdown' afgekondigd, met onder andere sluiting van de horeca. En wel voor een periode van minstens een maand, met een evaluatie over twee weken.

Daardoor zijn veel van onze ASZ activiteiten niet meer toegestaan. Gezien de ernst van de situatie heeft het bestuur van ASZ nu besloten ALLE door ons georganiseerde ACTIVITEITEN TE STOPPEN, tot in ieder geval 1 november. Hoe we na die datum verder gaan besluiten we tegen die tijd.

We begrijpen heel goed dat het stoppen van alle activiteiten een grote invloed heeft op het leven van onze leden en zullen ons natuurlijk beraden over hoe we u toch nog wat afleiding kunnen bieden.

Maar gezien de ernst van de situatie blijft ons nu geen ander keuze.

Hou vol!

Bestuur ASZ

Opmerking: De coördinatoren van de activiteitencommissies krijgen dit bericht op hun e-mailadres.