Oproep!

Het bestuur heeft besloten om in juni weer een Magazine uit te geven, ondanks het gegeven dat er geen ASZ-activiteiten plaatsvinden. Het wordt, met jullie medewering, een bijzonder Magazine.

Oproep aan onze leden.

Wij vragen jullie om een corona-bijdrage voor dit Magazine! Het lijkt ons leuk om van jullie te horen hoe jullie persoonlijk met deze crisis omgaan. Wat is er anders, wat doe je anders, wat blijf je straks anders doen, hoe sla je je er doorheen?

Stuur ons in maximaal 500 woorden (minder mag ook!) een stukje met deze inhoud ( dus dit keer geen gedichten en andere algemene zaken of cartoons).  Als je er een goede (niet verkleinde) foto bij hebt mag je die erbij sturen.

De redactie maakt een selectie van te Publiceren bijdragen, Voor de bijdragen die niet in het Magazine geplaatst kunnen worden (er is beperkte ruimte) zoeken wij ruimte in de bekende corona-flitsen.

Inleveren bij de redactie uiterlijk 15 mei

Oproep aan de coördinatoren van de ASZ-activiteiten

Het zou erg leuk zijn als alle activiteiten van ASZ zich kort presenteren in dit corona-Magazine. Het bestuur denkt aan een korte beschrijving van de activiteit, misschien een enkele leuke ervaring uit het verleden, en in ieder geval je gedachten over de post-corona tijd: hoe denk je weer op te starten zodra dit kan?

De omvang van zo’n stukje mag de 500 woorden niet overschrijden. Een leuke goede foto is welkom, als er plaats voor is. De redactie kan als het nodig is ingeleverde stukjes aanpassen.

Graag de stukjes inleveren uiterlijk 15 mei!