diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

Nieuw besluit bestuur

1. De corona-situatie en de daarmee verband houdende overheidsmaatregelen belemmeren nog steeds het weer opstarten van ASZ-activiteiten. Evenementen zijn verboden tot september, maar ook andere ASZ-activiteiten zijn in de praktijk nu niet te realiseren. Met name de 1,5 meter regel verhindert dat. ASZ organiseert daarom tot nader order geen activiteiten. De volgende eerder aangekondigde activiteiten, ALV, KNMI, Dag der Kunsten, Wijnproeverij, Meezingen in Slottuintheater, Blauwe Bever, gaan dus ook niet door.

2. Het bestuur volgt de ontwikkelingen nauwgezet en zodra het overheidsbeleid dit toelaat zullen wij bezien op welke wijze wij weer gaan opstarten, eventueel voor een selectie van activiteiten. De activiteiten-coördinatoren zullen tijdig betrokken worden bij een opstart.

3. We streven er nu naar om, ondanks het niet doorgaan van activiteiten, in juni een speciale editie van het ASZ Magazine uit te geven. De kopij dient 5 juni bij de redactie binnen te zijn.

4. Eefje en Albert blijven de Coronaflits maken, wellicht op den duur met een lagere frequentie b.v. één keer per week.

5. Emmy blijft zo lang dat zin heeft de telefoonactie coördineren.

6. Gekeken wordt of het zin heeft een tweede brief te sturen naar de leden zonder e-mail. Op dit moment denken we van niet omdat er weer een magazine komt en er een telefoonactie is gestart.

Bijkomend feit is dat o.a. het Torenlaan Theater en het Slottuintheater ook tot 1 september zijn gesloten.

 

Let op! Han Willems gaat de productie van het Magazine coödineren. Een oproep voor kopij voor het Magazin komt in de Coronaflits van zaterdag 2 mei en staat op deze website.