In deze barre tijden zijn er gelukkig ook soms lichtpuntjes. Aan onze leden is al uitgelegd dat onze voorzitter Albert per einde van dit jaar zijn functie wil neerleggen, na zoveel jaren aan een geweldige vereniging te hebben gebouwd.

Het bestuur had tijdig een kleine commissie (Ton van Rijnsoever, Emmy Janssens, Han Willens) ingesteld om met een voordracht aan het bestuur te komen voor deze dachten wij moeilijk te vervullen 'vacature'.

Tot onze grote vreugde kwam deze commissie al heel snel met een bijzonder geschikte kandidaat: Lia van Dijk. Lia van Dijk is naast lid van ASZ de huidige voorzitter van KBO Zeist, en van het samenwerkingsverband KBO-PCOB in Zeist. Zij had al aangegeven deze functies einde van dit jaar, ook na zeer veel jaren trouwe dienst, te willen neerleggen. Dus zag ASZ haar kans!

En ja, Lia heeft zich bereid verklaard om Albert op te volgen, als de Leden van ASZ daarmee instemmen tijdens de eerstkomende algemene ledenvergadering. Om tot een soepele afwikkeling van haar huidige taken te komen en ook om goed te kunnen worden ingewerkt in ASZ zal zij, na instemming, per april 2021 Albert opvolgen. Dat is nog even geduld, maar gelukkig heeft Albert aangegeven om in overleg met Lia tot een soepele overdracht te komen.

En Lia heeft al aangegeven dat zij als een van haar ambities binnen ASZ werk zal maken van een verdergaande integratie van KBO-PCOB Zeist in ASZ.  Voor deze 'integratie' zal een plan worden ontwikkeld, dat uiteraard t.z.t nog aan de leden van ASZ en KBO-PCOB zal worden voorgelegd.

Het bestuur is erg blij met deze ontwikkelingen, nu is het woord aan onze leden, die tijdens de komende ALV kunnen uitspreken of ze deze voordracht van het bestuur steunen. U hoort er tijdig nog van!

Het bestuur van ASZ
20 maart 2020