Nu, een aantal repetities later, onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Arie Perk heeft ons koor een stem gekregen. En hoe! Sopranen, alten, tenoren, baritons en bassen laten van zich horen. Niet 'eentonig' maar meerstemmig. Het is een feest om mee te doen, erbij te horen, blij te worden.

Zingen is de eigenlijke moedertaal van alle mensen. Het is de meest natuurlijke en eenvoudige manier om er helemaal te zijn. Vivace (levendig) en Animato (opgewekt) zijn niet alleen maar muzikale termen maar duiden ons koor. We laten het horen op de Nieuwjaarsreceptie van ASZ op 11 januari in het Torenlaan Theater. Kun je nog zingen, zing dan mee. We kunnen nog zangers gebruiken. We repeteren op de 1e en 3e vrijdag van de maand van 10.30 uur tot 12.30 uur in het Torenlaan Theater (Torenlaan 38 in Zeist). Bel of mail naar Geke Schuiteman 030 691 96 89 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ASZ Creatief Koor