Vroeger zei je: "Kom je bij mij spelen?" Wat zeg en doe je nu ?
Bij het ouder worden kunnen -nieuwe- vrienden, die dichtbij wonen een bron van gezelligheid vormen voor het dagelijkse leven en/of samen buitenshuis actief te zijn. Vriendschappen helpen om eenzaamheid te voorkomen. Toch ontstaan vriendschappen niet zomaar van zelf. Het bouwt zich op in de loop van de tijd. En het begint met het leggen van contact met iemand. Wat zeg en doe je dan?

In de cursus gaan we op zoek naar wat contact voor jou betekent, hoe je het contact kan verduurzamen en welke soorten vriendschappen er zijn.

Data en locatie: de cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, op dinsdag 4 en 18 februari en 3 maart 2020 van 14.00-16.00 uur. Deze wordt gegeven in het Wijkcentrum Binnenbos, Hoog Kanje 186 in Zeist. Kosten van de cursus zijn € 15,- voor ASZ leden en € 20,- voor niet-leden.
De cursus wordt gegeven door Hennie de Boer en Marieke van Gemeren, ervaren cursusleiders. Aantal deelnemers min. 6 en max. 12.

Aanmelden voor 15 januari 2020 bij Marieke van Gemeren, telefoon 06-511 945 69 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..