Het ASZ Nieuwjaarsbal in het Torenlaan Theater is een traditie die we graag in ere houden. Zaterdag 18 januari is het weer zover. De muziek wordt verzorgd door de all-round band 'Dane' met zangeres Hanny. Wij kunnen weer enthousiast genieten van hun muziek en zang waar we fijn op kunnen dansen.

Alle danslustigen worden van harte uitgenodigd! Of je nu goed kan dansen of net met danslessen bent begonnen. Neem gerust vrienden, familie en kennissen mee. Je bent welkom vanaf 19.30 uur. Het bal wordt geopend om 20.00 uur en duurt met korte pauzes tot 23.00 uur.

Toegang is voor leden € 6,- en voor niet-leden € 8,-.Tot 20.00 uur is de koffie en thee gratis. Je vindt het Torenlaan Theater aan de Torenlaan 38. Informatie: Jeanette Herder 030 691 68 59.

De volgende dansavonden zijn op 15 februari, 21 maart en 18 april.

Dansavond