De zangers van het sinds kort opgerichte koor zijn er na drie repetities achter gekomen dat wat de ons bekende neuroloog Erik Scherder heeft aanbevolen, volledig bewaarheid wordt. Het is de laatste keer dat zijn naam in deze genoemd wordt, het koor heeft geen support meer nodig.

Onder de enthousiaste, deskundige en humorvolle leiding van onze dirigent/ pianist Arie Perk wordt er vol overgave gezongen en gelachen. Sopranen, alten, tenoren, baritons en bassen laten zich maar al te graag horen. Vijfenveertig blije mensen. Heb je belangstelling en/of wil je meedoen, kom dan de eerste en derde vrijdag van de maand naar het Torenlaan Theater. De repetitie is daar van 10.30 tot 12.30 uur. Je zult er geen spijt van hebben. Eerstvolgende repetitie is op vrijdag 6 december.

Voor inlichtingen bel Geke Schuiteman of stuur een mail: 030 691 96 89 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ASZ Creatief Koor