U kunt met de museumgroep op woensdag 6 november om 11.30 uur een rondleiding volgen door de expositie MONET : Tuinen van verbeelding in het gemeentemuseum Den Haag.
Wie kent ze niet: de wereldberoemde waterlelies van Claude Monet? Maar wie heeft deze kleurexplosies op doek in werkelijkheid gezien en zich verloren in de spiegelingen, niet meer wetende waar water begint en lucht ophoudt?
Een groot deel van zijn beroemde 'tuinen' is nog nooit in Nederland vertoond. Hoog tijd voor een groots eerbetoon in Gemeentemuseum Den Haag. In Monet - Tuinen van verbeelding worden maar liefst veertig internationale topstukken bijeengebracht. Het schilderij Blauweregen uit de eigen collectie van het Gemeentemuseum is het stralende middelpunt.

Heenreis:
Voor wie wil, reizen we samen vanaf station Utrecht Centraal met de trein van 9.58 uur.
We verzamelen om kwart voor 10 in de stationshal bij de banken voor LEON / La Place / Swirl’s.
Eén van ons zwaait met een waaier. Na afloop gaan we met elkaar, voor wie wil, een kopje koffie drinken of lunchen in het restaurant.
De terugreis is op eigen gelegenheid.

Kosten:
Toegang met museumkaart is gratis. De rondleiding kost € 6,--, ter plekke te voldoen. Overige kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden:
Heeft u belangstelling? U kunt zich aanmelden tot 2 november bij Saskia v.d. Gouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of (liever niet) 030 691 56 79.
Graag aangeven: naam, aantal personen telefoonnummer, eigen vervoer of samen met de trein.

Wij vragen nieuwe leden voor de museumgroep
Twee van de drie leden van de museumgroep (Elisabeth en Hellen) stoppen aan het einde van dit jaar. Saskia wil graag met twee nieuwe leden doorgaan met de museumgroep.
Vind je het leuk om regelmatig een tentoonstelling te bezoeken?
En vind je het leuk om met z’n drieën elke 2 maanden een trip te organiseren naar een tentoonstelling in het land?
Neem dan contact op met Saskia v.d. Gouw, 030 691 56 79 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.