Op donderdagavond 7 november vindt op het landgoed van Herman van Veen, de Paltz een bijzondere muzikale activiteit plaats.
Jonge violisten, gitaristen, dwarsfluitisten en pianisten(ensembles en/of solisten) krijgen in het Landgoedtheater De Kapschuur de gelegenheid deel te nemen aan een concours.
Zij kunnen zich gedurende een kwartier presenteren.

Na afloop zal zowel een professionele als een publieksjury een aantal solisten of ensembles uitkiezen.
Als veren op de hoed mogen zij een concert geven in de prachtig gerenoveerde Rode Hoed te Amsterdam. Dit onder de titel: Het Johan van den Boogert Concert, vernoemd naar de legendarische pianist en conservatoriumdirecteur.

Het programma ziet er als volgt uit:
Je wordt om 17.15 uur verwacht op het parkeerterrein van het Hilton Hotel, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN, Soestduinen. Met eigen auto's pendelen we naar De Paltz.
Om 18.00 uur ontvangst in de Villa. Daar kunnen we genieten van het theater menu. Heb je de villa nog niet eerder bezocht, dan kun je er rondkijken. Om 20.00 uur aanvang van het concours.

ASZ heeft 20 plaatsen gereserveerd.
Prijs: €20,00 incl. theatermenu en reserveringskosten. Excl. drankjes.
Na bevestiging dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL07 TRIO 0776 4873 37 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. HAC Concours.

Nieuw: Je kunt je ook aanmelden en betalen via onze webshop. Aanmelden vanaf maandag 23 september 9.00 uur bij Renée van den Boogert: 06 40 47 97 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.