Feestelijke start in Sionskerk!
Zaterdagmiddag 14 september start de serie met een feestelijk openingsconcert. U waant zich een middagje in Wenen: Wouter voert samen met een professioneel strijkkwartet (Bach Quartet) delen uit vrolijke pianoconcerto’s van Haydn en Mozart uit. Daarnaast klinkt luchtige én intieme pianomuziek uit de prachtige Bösendorfer-vleugel, die toevallig ook gebouwd is in Wenen. Het concert begin om 16:30 uur en duurt ongeveer een uur. De zaal is open vanaf 16:00 uur. De kerk wordt sfeervol verlicht, en u kunt gratis naar binnen!

Amsterdam Sinfonietta: strijkorkest van wereldklasse!
De concerten van Amsterdam Sinfonietta staan garant voor avontuurlijke programma’s, uitgevoerd op het allerhoogste niveau. Het orkest combineert klassieke meesterwerken met spannend nieuw werk en is daarin al jaren toonaangevend in binnen- en buitenland.
Datum: 27 september
Locatie: Het liedjesconcert wordt gehouden in de Maria Christina Kerk, Dolderseweg 123-B (hoek Pleineslaan) Den Dolder.
Aanvang:Het programma start om 20.00 uur. Zaal geopend vanaf 19.30 uur.
Toegangsprijzen:€ 15,- per persoon.
Betaling: Over te maken op rekening NL07RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. van Sinfonietta
De prijs is inclusief 2 consumpties.
U ontvangt geen betalingsbevestiging, maar uw tickets liggen gegarandeerd op de avond van de uitvoering gereed bij de kassa. Voor leden van ASZ/ PCOB geldt een gereduceerde prijs van € 12,50 per kaart.
Resterende kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar tegen contante betaling. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk.

Pianomuziek op de zaterdagmiddag
Op zaterdagmiddag 28 september zal pianist Erwin Weerstra een pianoconcert verzorgen in de Walkartkerk, Kerkweg 23 in Zeist. Hij speelt muziek van Scarlatti, Rameau, Mozart, Schubert en Chopin.
Aanvang15.30 – 16.30 uur. De toegang is vrij, aan de uitgang wordt gecollecteerd. U bent allen van harte welkom! Zie ook www.walkart.nl

Kromme Rijn Concert Bunnik
Op zondag 6 oktober treden op de FancyFiddlers. Het strijkersensemble in de leeftijd van 6-19 jaar van de vermaarde vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek.
Locatie: Oude Dorpskerk Bunnik. Aanvang: 15.00 uur. Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 5,- korting (normale prijs € 20,-).

Slotconcert
Op zondag 20 oktober treedt op het Trio Rodin met de titel “Zullen we dansen?”
Carles Puig – viool; Esther Garcia – cello; Jorge Menotti – piano; Werken van Turina, Senderovas, Shostakovitch, Piazolla, Bernstein en Schoenfield.
Aanvang: 14.30 uur; Locatie: Slot Zeist. Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 4,- korting (normale prijs € 18,50; Aanmelden vóór 18 oktober bij Eefje van Essen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-2308.

Duo Berends en Van Vuuren
Op zaterdag 26 oktober verzorgt het Duo Berends en Van Vuuren een concert in de Walkartkerk, Kerkweg 23 in Zeist.
Aanvang 15.30 – 16.30 uur. De toegang is vrij, aan de uitgang wordt gecollecteerd.
Zie ook www.walkart.nl