ASZ leden naar THEATER

Net als een bezoek aan een filmvoorstelling, kunnen onze leden nu met 20% korting naar diverse theatervoorstellingen bij Theater Figi:

5 oktober 20.15 u. in Grote Zaal:
Toneelgroep Jan Vos i.s.m. Het Noord Nederlands Toneel: GAS, Levens en liefdes boven de gasbel. Prijs € 27,50 pp Incl. hapje, pauzedrankje en bewaakte garderobe.

11 oktober 20.15 u. in Grote Zaal:
Louise Korthals : Alles is er (reprise)
Nieuwe cabaretvedette begeeft zich op een muzikale zoektocht naar alles, op de grens van droom en werkelijkheid. Muziek Erik Verwey en Mark van Buggen.
Prijs € 24,50 incl. hapje, pauzedrankje en bewaakte garderobe..

11 oktober 20.30 u. Zaal 2
Cesar Zuiderwijk: Masterclass van een bewogen muzikant.
Er staan een akoestisch en een elektronisch drumstel klaar, dus als er iemand wil meespelen ...... Na afloop zal Cesar signeren.
Prijs € 17,50 incl. koffie, thee voor aanvang voorstelling in theaterfoyer.

26 oktober 20.30 u. Cabaret, zaal 2.
Niets te verliezen, door Soundos
Prijs € 20,50 incl. koffie, thee voor aanvang voorstelling in de theaterfoyer.

30 oktober 20.15 u.Grotezaal: South African Road Trip: Good Hope.
Prijs:€ 35,- incl. pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe.

Reserveren:
Dit doet u online via figi.nl/theater met kortingscode ASZ.
U kunt bij de receptie van Figi vragen naar de Uit in Zeist gids, waarin u alle genoemde voorstellingen kunt vinden. Bij vragen belt u met Rita Dieke 030 696 16 48.

IDEA

Dinsdag 8 oktober
Peter Buwalda vertelt over zijn laatste roman Otmars Zonen, waar hij acht jaar aan werkte. Ook gaat hij in gesprek met het publiek.
Van 19.30-21.30 uur in de Bibliotheek Idea Zeist, kosten € 11,- / leden Bibliotheek Idea € 9,50.
Zie ook: www. bibliotheek.ideacultuur.nl/actueel/ agenda/1622-peter-buwalda

Maandag 14 oktober
Wildlife | Boek & Film Verfilming van het gelijknamige boek van Richard Ford.
Aanvang 19.30 uur in de| Figi-Bioscoop, Zeist. Kosten € 12,50 / per serie € 45,- Zie ook: https://bibliotheek.ideacultuur.

SLOT ZEIST

Expositie van de portretten die zijn genomineerd voor de Nederlandse Portretprijs 2019.
De expositie Nederlands Portretprijs is van 3 september t/m 17 november in de culturele Vleugel van Slot Zeist. Toegang voor leden van ASZ € 1,--. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 11.00-17.00 uur, zaterdagen zondag van 13.00-17.00 uur.
Zie www.slotzeist.nl

VERTELCAFÉ ZEIST VERTELT.

Op vrijdagavond 1 november organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt, weer een heel bijzondere Vertelcafé Zeist. Kom en laat je verrassen en verwennen met de mooiste verhalen. Het wordt gehouden van 20.00 tot plm. 22.15 uur in het Torenlaan Theater aan de Torenlaan. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open.
Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, tel. 06-28845176 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.