Het gaat goed met het aantal aanmeldingen: optimisme alom! We naderen inmiddels de dertig.
We gaan ervan uit dat we in september kunnen starten.
Het zou fijn zijn als er nog minstens tien mannen zich melden, voor ons gemengde koor, want dat is de bedoeling.

Het is niet nodig Erik Scherder nog eens aan te halen, maar deze 'Hersenkundige' bij uitstek adviseert de mens, man en vrouw, jong en oud om te zingen en wel uit volle borst, omdat het je goed doet, goed voelt, blij maakt.
Wij nemen zijn raad uiterst serieus en bieden de gelegenheid. Het is vooral leuk om vanaf de eerste repetitie mee te doen, mee te gaan helpen om van dit nieuwe koor een succes te maken.

Wij willen anders zijn dan andere koren: overdag repeteren; geen grote concerten geven; geen dure uniformen of kostuums; maar wel optreden bij feestjes van ASZ (b.v. Nieuwjaarsreceptie) of de Dag der Kunsten.

We houden een lang zomerreces en wel van half mei tot half september. We repeteren dus van half mei tot half september in totaal 17 keer. De eerste en derde vrijdag van de maand van 10.30 tot 12.30 uur. Kosten € 127,50.

Wat we nog zoeken zijn tenoren, baritons en bassen. Wat we al hebben zijn sopranen, mezzosopranen en alten, maar hoe meer hoe liever. Dus aan ieder die geïnteresseerd of belangstellend is kom meedoen en/of luisteren op 20 september om 10.30 in het Torenlaan Theater, ook als je nog twijfelt, is de kans groot dat je door de professionele en plezierige leiding van Arie Perk en het enthousiasme van het koor mee wilt doen. Zing het uit!

Bel Geke Schuiteman of stuur een mail, 030 691 96 89 of g.schuiteman@kpnplanet.nl