Graag nodigt het bestuur alle vrijwilligers van ASZ uit voor het jaarlijkse vrijwilligersdiner op zaterdag 7 september met verrassende muzikale omlijsting.

Vóór en tijdens het 4-gangen-buffet is er ruimte voor optredens van talentvolle vrijwilligers met zang, muziek, declamatie enz. In verband met de tijd graag een optreden van hooguit 5 minuten. Voor alle zekerheid: vrijwilliger is iedereen, die lid is van een activiteitencommissie, gastvrouw/-heer tijdens koffie-uurtjes en zondagmiddagcafé's en alle bezorgers van het ASZ-Magazine.

Tussen de bedrijven door is er natuurlijk ruimte om onder het genot van een drankje en een hapje een praatje met elkaar te maken. Alle vrijwilligers van harte welkom.

Datum: 7 september; Torenlaantheater, Torenlaan 38. Aanvang: 16.00 uur; zaal open: 15.30 uur. In verband met de catering aanmelden vóór 1 september bij Eefje van Essen (bij voorkeur per e-mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06 230 845 51. Geef ook eventuele dieetwensen door.

Wil je een muzikale of andere podiumbijdrage leveren ook graag even doorgeven (maximaal 5 personen).