Woensdag 11 september van 13.00 uur tot 15.00 uur gaan we met de lunchclub lunchen bij Meneer Vink, Biltsestraatweg 102, in Utrecht. Ook prima te bereiken met het Openbaar Vervoer.

Voor € 18,50 p.p. wordt een uitgebreide theetafel geserveerd, bestaande uit een hartige plank en een zoete plank.
De hartige plank bestaat uit: seizoenssoepje, broodje van de Veldkeuken met tuinkruiden en roomkaas, mini clubsandwich met gerookte kip, bacon en ei, broodje van de Veldkeuken met carpaccio, mosterdsaus en Utrechtse oude kaas en avocado met Hollandse garnalen.
De zoete plank bestaat uit: huisgemaakt appeltaartje, aardbeientaartje, frambozentaartje, een scropinno, chocoladebrokken en stroopwafels.
Bij dit alles wordt koffie en een theeassortiment geserveerd.

Aanmelden kan vanaf maandag 26 augustus.Heeft u een mailadres dan kunt u zich aanmelden bij: eltebbens@gmail.com.Telefonisch aanmelden kan bij El Tebbens 06 532 874 87, Marleen Ammerlaan 06 498 845 73 of bij Marie-Anne Verdonk 06 516 456 25.