Pulchri Studio is een 172 jaar bestaande schilderkunstgenootschap en galerie voor de hedendaagse kunst.
Sinds 1898 is Pulchri Studio gevestigd in het centrum van Den Haag. Elke maand vinden er wisselende tentoonstellingen plaats. Daarnaast woren er regelmatig activiteiten zoals lezingen, artist-talks, concerten, columnistenplatforms en feesten gehouden.

De expositie Connected wil de Culturele Vleugel van Slot Zeist en de Pulchri Studio met elkaar verbinden. Uit het grote aanbod van Pulchri-leden is een zestal succesvolle kunstenaars geselecteerd, die deze zomer hun werk op Slot Zeist exposeren. De expositie duurt t/m 18 augustus.

Dinsdagmiddag 13 augustus om 14.00 uur geeft Marijke Rikze voor leden van ASZ een rondleiding over de expositie. De leden die vaker een rondleiding van Marijke hebben meegemaakt weten dat zij dit altijd op bevlogen wijze doet.
Prijs voor leden
van ASZ: € 1,00 toegang + rondleiding. Meer informatie op www.slotzeist.nl