Is toneelspelen iets voor mij?
Kan ik het wel?
Toch wel leuk om te proberen?

ASZ organiseert een workshop toneelspelen op donderdag 15 en 22 augustus in het Torenlaantheater. Op die middagen gaan we met elkaar speloefeningen doen en ook een beetje improvisatie toneel om zo kennis te maken met toneelspelen.

De ASZ-toneelgroep heeft al diverse toneelstukken opgevoerd voor de leden en steeds meer ASZ leden willen ook graag meedoen, maar durven het nog niet aan. Op deze twee middagen kunt u ervaren wat toneelspelen inhoudt , hoe leuk het is en ook wat je er voor moet doen. Ook de vaste spelers van het ASZ toneel zijn van harte uitgenodigd om mee te doen en hun ervaringen te delen met de deelnemers.

Frans van Bussel, de regisseur van die ASZ toneelstukken, zal deze workshop met ongelooflijk veel enthousiasme leiden. Doe mee en u zult er van genieten. Het verplicht u tot niets, het is alleen maar een kennismaking met toneel.

Samengevat: Data: donderdag 15 en 22 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur. Aantal bijeenkomsten: 2 middagen.
Locatie: Torenlaantheater in de Torenlaan in Zeist. Docent: Frans van Bussel. Kosten (inclusief koffie/thee): € 8,00. Opgave bij Frans van Bussel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 693 11 68 of 06 575 608 30. U krijgt na uw aanmelding een bevestiging en hoe u kunt betalen.