Zaterdagmiddag 10 augustus gaan we weer varen met de Blauwe Bever. Het gehele schip is beschikbaar voor de leden van ASZ. Dat betekent dat er vijfenvijftig (55) mensen meekunnen.

Boven op het panoramadek is het heerlijk toeven maar het kan er een stuk kouder zijn dan aan land. Ook kan er meer wind staan. Neemt u daarom warme kleding mee. Aan boord zijn consumpties voor eigen rekening. Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties op de boot te nuttigen.

Halverwege legt de Blauwe Bever aan bij het natuurgebied de Amerongse Bovenpolder waar we o.l.v. gidsen een natuurwandeling van ongeveer 45 minuten maken. Stevige waterdichte wandelschoenen wordt aanbevolen. Heb je een verrekijker? Neem die dan mee. Vol indrukken varen we na de wandeling weer naar Rhenen waar we rond 17.30 uur aanmeren.

We vertrekken om 14.15 uur met eigen auto’s van het parkeerterrein van Slot Zeist naar Rhenen. De Blauwe Bever ligt aan de Rijnkade waar een afgesloten parkeerterrein is voor onze auto’s. We moeten om 14.45 uur aan boord zijn. De Blauwe Bever vertrekt om 15.00 uur. Kosten € 16,00 voor leden en € 17,50 voor niet-leden. Inclusief een beker koffie of thee aan boord.

Aanmelden vanaf maandag 24 juni na 9 uur bij Albert van Kuijk 030 699 08 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan of je passagiers mee kunt nemen of dat je mee wilt rijden.

Het verschuldigde bedrag (na bevestiging) vóór 10 augustus overmaken op NL07 TRIO 00776 4873 37 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. BB 2019. Je kunt je ook aanmelden en betalen (Ideal) via onze website.

Opmerking: In geval van nood is het schip te bereiken op 06 57 45 94 08.

ASZ Op reis Blauwe Bevertocht