De Eetclub gaat op donderdag 18 juli eten en drinken in Bistro La Fourchette aan de Slotlaan 249 in Zeist. Ontvangst vanaf 17.30 uur en aanvang om 18.00 uur. Deze avond start met een glas prosecco en tijdens het eten worden nog twee glazen wijn, bier of frisdrank aangeboden.

Het menu start met een heerlijke soep van geroosterde tomaten en paprika. Het hoofdgerecht heeft de keuze uit een varkenshaas medaillion, omwikkeld met spek en een bospaddenstoelensaus of een kabeljauwfilet met mosterdsaus. De gerechten worden geserveerd met groenten en frieten.

Het nagerecht heeft de keuze uit vanille ijs met aardbeien en slagroom of vanille ijs met schobelér advocaat.

De prijs voor dit uitgebreide eten en drinken bedraagt € 28.--, inclusief de eerder genoemde en de door u genuttigde dranken.

Deelnemers, tot maximaal 30 personen, kunnen zich tot 12 juli met hun keuze V voor vlees of K voor vis en met hun telefoonnummer, opgeven bij Bé Huijskes 030 696 65 37 of bij Janny Wildeboer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ASZ Ontmoeten Eetclub