De Algemene Seniorenvereniging Zeist organiseert i.s.m. het Torenlaan Theater maandelijks (m.u.v. juli en augustus) het Meezingcafé in het Torenlaan Theater. Het is een groot succes (soms meer dan honderd deelnemers) dat mede te danken is aan Arie Perk, de enthousiaste pianist en dirigent.

In 2017 en 2018 hebben we in de zomermaanden het Meezingcafé i.s.m. de Stichting Slottuintheater één keer verplaatst naar het Slottuintheater. Ook dat bleek voor herhaling vatbaar! In 2019 wordt het Meezingcafé in het Slottuintheater gehouden op zondagmiddag 28 juli.

Van 15.30 – 16.00 uur wordt o.l.v. Arie Perk het publiek uitgedaagd om mee te zingen in, naar we hopen, het grootste koor van Zeist. Er zijn gratis boekjes met de teksten van de vijftien liederen die we willen gaan zingen. Toegang is gratis.

We verwachten weer veel enthousiaste zangers en zangeressen (jong en oud) zodat we weer kunnen spreken van het grootste koor van Zeist. Iedereen dit mee wil zingen is welkom.

Kom 28 juli naar het Slottuintheater en neem familie, buren, vrienden, kennissen, oud en jong, mee.

ASZ Ontmoeten Meezingen Slottuin