"Muziek geeft een beter leven" dat is een uitspraak van onze wereldberoemde en in ASZ kring heel bekende neuroloog Erik Scherder. Daar valt ook onder, het met elkaar zingen. Je wordt er blij van en het geeft energie. Wij nemen zijn raadgeving dus uiterst serieus. Dat blijkt ook tijdens het ‘meezingcafe’ op vrijdagmiddag onder leiding van Arie Perk; het enthousiasme is groot , de zaal soms te klein. Door verschillende mensen is gevraagd of het mogelijk is, een ASZ koor op te richten.

Met Arie Perk overlegd over de begeleiding; hij is de inspirerende aangewezen persoon om dat voor zijn rekening te nemen. En hij heeft toegezegd. Waar het nu vooral om gaat, is hoeveel mensen binnen ASZ mee willen doen met het nieuw op te richten koor. We willen graag met dertig mensen (sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren, baritons en bassen )beginnen, maar hopen wel te groeien naar vijftig leden. Het repertoire zal heel divers zijn: lichte muziek, klassieke muziek, cabaretliedjes, popsongs. Engels- en Nederlandstalig, maar ook andere talen zullen aan bod komen.

We repeteren van half september tot en met half mei op de 1ste en 3de vrijdag van de maand van 10.30 tot 12.30 uur. Totaal 17 repetities. De kosten bedragen € 127,50. Locatie: Torenlaan Theater.

Wil je meedoen? Bel Geke Schuiteman of stuur haar een mail: 030 691 96 89 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We willen graag z.s.m. weten of er genoeg animo is, daarom graag in de komende weken aanmelden. Bij voldoende deelname starten we vrijdag 20 september. Na bevestiging ( diegenen die zich voor 1 juli aanmelden krijgen uiterlijk 15 juli een mail waarin bekend wordt gemaakt of we inderdaad van start gaan ) kun je € 127,50 overmaken op de rekening van ASZ: NL07 TRIO 0776 4873 37 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. Koor.

ASZ Koor 2