diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

In het ASZ Magazine van april (nummer 4) heeft u kunnen lezen hoe enthousiast de cursisten van het afgelopen dansseizoen over de ASZ Danslessen waren.

Begin september starten we weer met de danslessen. Er is nog plaats in de groep beginners. Heb je vroeger dansles gehad en wil je die kennis weer ophalen? Of heb je nooit dansles gehad maar wil het wel leren? Dan zijn de danslessen van ASZ een goede gelegenheid. Heb je geen danspartner? Wij zorgen dat er iemand is waarmee je aan de lessen mee kunt doen. Veel van de cursisten van vorig jaar gaan verder in de groep gevorderden.

De dansleraren zijn Mark en Nicole Veen. De danslessen beginnen op woensdag 11 september. Totaal zijn er negen (9) lesavonden. De data zijn: 11, 18 en 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober en 6 en 13 november. Opmerking: In de Herfstvakantie van 19 t/m 27 oktober is er geen les.

De exacte lestijden moeten nog in overleg met de verhuurder van de zaal worden vastgesteld. Vast staat dat het eerste uur voor de beginners is en na een pauze (met vrij dansen) voor de gevorderden. Meer hierover in magazine nummer 7.

Locatie: Café Noord, Johan van Oldenbarneveltlaan 103. Kosten: Voor leden van ASZ € 55 voor negen lessen. Introducees betalen € 60. Inclusief koffie en thee. Je kunt het geleerde in praktijk brengen op de dansavonden die ASZ ook organiseert. Van september t/m april elke derde zaterdag van de maand in het Torenlaan Theater. De eerste dansavond is op zaterdag xx september. Zie elders in dit magazine. Aanmelden en informatie: Jeanette Herder 030 – 691 68 59.