Zondag 7 juli organiseert ASZ in samenwerking met Gilde Zeist een rondleiding door de wijk Kerckebosch.

Beleef mee hoe een nieuwe duurzame wijk is geboren in Zeist. Een wijk verdeeld in scheggen en wiggen, bepaald door de omliggende natuur, inrichting van de buitenruimte en architectuur. En wat wordt bedoeld met een entreegebouw?

Voor leden van ASZ is deze rondleiding gratis. Niet-leden zijn welkom maar zij betalen € 2,50.

Maximaal dertig (30) deelnemers. Aanmelden bij Albert van Kuijk 030 -699 08 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Gilde-gidsen zijn Anja Kroon en Henk Merkens.

We starten om 13.30 uur vanuit het Binnenbos, Hoog Kanje 186. De rondleiding duurt 90 minuten. We eindigen weer in het Binnenbos waar op dat moment het ASZ Zondagmiddagcafé geopend is.

20170903 Rondleiding Kerckebosch Albert