Golf Kromme Rijn

GAAT NIET DOOR WEGENS DE HITTE

De volgende ASZ-golfmiddag op Golfbaan Kromme Rijn is op woensdag 24 juli. Ten opzichte van vorig jaar is het terras uitgebreid, en zijn verbeteringen in de baan aangebracht. O.a. de bunkers zijn onder handen genomen. Binnenkomst is vanaf 13:30 uur, met koffie of een ander drankje. Vanaf 14:00 uur starttijd over een ronde van 9 holes, in flights van 3 spelers. Na binnenkomst is er een borrel met wat hapjes. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Voor deelname is het bezit van het golfvaardigheidsbewijs vereist.

Inschrijven
De prijs is € 40 voor niet-leden en € 15 voor leden van golfclub Kromme Rijn. Er is gelegenheid na afloop te blijven eten. Dat kan ter plekke worden afgesproken en is uiteraard voor eigen rekening. Online inschrijven voor deze activiteit kan via onderstaand aanmeldingsformulier en iDeal betaling.Telefonisch opgeven kan bij Leo Kroon, 030-2765223 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmelden Golfmiddag Kromme Rijn