GiethoornBoswachter Ronald van Natuurmonumenten zegt: "Het mooiste vind ik de Wieden vanaf het water. Je ervaart de natuur dichtbij.
Je voelt de bewegingen van het water en je ruikt de planten en bloemen.
En dat in een uitgestrekt moerasgebied met rietlanden, hooilandjes en moerasbos.

U zult dit wellicht zelf ervaren tijdens onze boottocht van Kalenberg naar Giethoorn. We pauzeren in het altijd gezellige Giethoorn.
U kunt b.v. een kijkje nemen in het Schelpen-museum Gloria Maris of edelstenen zien in De Oude Aarde.
Maar even iets drinken in Grand Café Fanfare, bekend van de film, kan natuurlijk ook.

Onderweg van Zeist naar de Wieden, gebruiken we vanzelfsprekend in een gezellig restaurant koffie met gebak.
Tijdens de vaartocht gebruiken we een broodjeslunch met soep.

Als het weer nu ook nog meewerkt, wordt het vast een topdag.

Datum: Woensdag 26 juni.

Vertrektijden:
Den Dolder 8.15 uur;
Weeshuislaan 8.30 uur;
Grote Koppel 8.45 uur en
Vrijheidsplein 9.00 uur.

Kosten:
ASZ leden betalen € 49,- per persoon. Introducés € 54,- per persoon.

Aanmelden:
Opgeven vanaf maandag 27 mei 09.00 uur bij Rita Dieke 030 696 16 48; Miel Roelofs 030 692 09 11 of Dorothy Hissink 030 695 52 31.

Betalen:
Overmaken op rek.nr. NL36 TRIO 0338 5868 14 t.n.v. Senioren Zeist, o.v.v. dagtocht 26/6. S.v.p uw leden-nummer(staat op uw pasje) ook vermelden.