Wouter StipsWouter Stips (Wassenaar 1944) studeerde in de jaren zestig aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.
Hij hield zich bezig met allerlei vormen van beeldende- en toegepaste kunsten.
Het werk van Wouter Stips wordt vaak vergeleken met de kunst van de Cobra-beweging. De speelse, bijna kinderlijke stijl geven daar aanleiding toe. Vliegende vissen, vrouwen en mannen met twee gezichten, dansende hondjes en engelen met tien vleugels; in Stips’ wonderlijke wereld is het prachtig toeven.

De expositie in de zijvleugel van Slot Zeist is te bezoeken van 9 april t/m 8 juni 2019.
Zie voor meer informatie en de openingstijden de website www.slotzeist.nl.
Voor leden van ASZ is de toegangsprijs op vertoon van de ledenpas slechts € 1,--.

Voor leden van ASZ is er op dinsdag 30 april van 14.00 - 15.00 uur een rondleiding over de expositie.
Toegang en rondleiding op vertoon van de ledenpas € 1,--.

ASZ bankje

Het ASZ-bankje is 25 maart aan het Utrechts Landschap overgedragen.
Je vindt het bankje als je vanaf de Lorenzlaan ter hoogte van de Boslaan het Zeisterbos ingaat.