diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

Bezoek HACOp het Landgoed De Paltz in Soestduinen ligt het Herman van Veen Arts Center. In 2018 heeft ASZ er vier keer een bezoek gebracht.
Het was een groot succes. Voor het bestuur een reden om in overleg met het HAC ook in 2019 twee bezoeken te organiseren.
Deze keer niet exclusief voor ASZ, maar we reserveren een aantal plaatsen in het landgoedtheater De Kapschuur.

De eerste keer op woensdagavond 1 mei.

Het programma ziet er als volgt uit:
Je wordt om 18.45 uur verwacht op het parkeerterrein van het Hilton Hotel, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN, Soestduinen. Met eigen auto’s pendelen we naar het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz.
19.00 uur Ontvangst in de Barbara/Marnix kamer van de villa met koffie/thee. Heb je villa nog niet eerder bezocht dan kun je er rondkijken.
20.00 uur Begin van de voorstelling ‘Voor altijd de jouwe’ in het Landgoedtheater De Kapschuur: Liedjes uit de jaren veertig, vijftig van de vorige eeuw, uitgevoerd door The Vandeven Sisters en The happy days ladies band. ‘Voor altijd de jouwe’ wil een eerbetoon zijn aan de Andrew Sisters en Vera Lynn. Zie voor meer informatie www.hermanvanveenartscenter.com.
21.00 uur Napraten in de villa met een drankje (2 consumpties per persoon).
21.30 uur pendelen we weer met eigen auto’s naar het parkeerterrein van het Hilton.

ASZ heeft 25 plaatsen gereserveerd.
Prijs: € 12,50 incl. reserveringskosten pp. Na bevestiging dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL07 TRIO 0776 4873 37 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. HAC5.
Nieuw: Je kunt je ook aanmelden én betalen via onze webshop.
Aanmelden vanaf maandag 25 maart vanaf 9.00 uur bij Renée van den Boogert: 06 40 47 97 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

ASZ bankje

Het ASZ-bankje is 25 maart aan het Utrechts Landschap overgedragen.
Je vindt het bankje als je vanaf de Lorenzlaan ter hoogte van de Boslaan het Zeisterbos ingaat.