De zes-daagse reis naar het gebied Sud Eifel/Moezel is van zaterdag 11 mei t/m donderdag 16 mei (met vertrekgarantie).

Het hotel, gelegen in een gezellig plaatsje in Sud Eiffel, heeft voldoende 2- en 1-persoons kamers en (belangrijk) een lift.
Helaas was het moeilijk om aan alle leden op tijd te laten weten dat deze reis gemaakt zou gaan worden. Inmiddels hebben 12 leden geboekt.
Doordat we een combinatie hebben kunnen maken met een ouderenvereniging uit Gouda, die ook een groepje van deze grootte heeft en met deze reis wil gaan, kunnen we nu zeggen dat we definitief gaan!!!!.

Belangstellenden hebben nog een kans: er is nog één 1-persoons kamer beschikbaar en voldoende 2-persoonskamers.

Bel met Rita 030 696 16 48 en je krijgt alle informatie; er is nog voldoende tijd om eventueel te boeken.

P.S. Ook bij de meerdaagse reizen zijn er 4 opstapplaatsen in Zeist.

ASZ bankje

Het ASZ-bankje is 25 maart aan het Utrechts Landschap overgedragen.
Je vindt het bankje als je vanaf de Lorenzlaan ter hoogte van de Boslaan het Zeisterbos ingaat.