Slotconcert
Op zondag 28 april treedt op het Ebonit Saxofoon Kwartet met Ver van huis. Werken van Mozart, Mendelssohn, Bartholdy, Dvorak en Piazzolla.
Locatie: Slot Zeist. Aanvang: 14.30 uur. ASZ-leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 4,- korting (normale prijs € 18,50).Aanmelden tot 2 dagen van tevoren bij Eefje van Essen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 230 845 51.

Kromme Rijn Concert

Zondag 12 mei treden op Amarins Wierdsma, viool; Prunella Pacey, altviool; Nancy Braithwaite, klarinet; Louis van Nunen, fagot; Hans Dullaert, hoorn; Marja Bon, piano.
Uitgevoerd worden: Mikhail Glinka: Trio Pathetique voor klarinet, fagot en piano; Johannes Brahms: Trio Op. 40 voor viool, hoorn en piano; Leos Janacek: Concertino voor piano, 2 violen, altviool, klarinet, fagot en hoorn.
Locatie: Oude Dorpskerk, Bunnik. Aanvang: 15.00 uur. Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 5,- korting (normale prijs € 20,-).

Internationaal Liedfestival Zeist

Zondag 19 mei
"Die Blätter Rauschten"
Robert Holl, bas; Matthias Lademann, piano.
De stem van Robert Holl is er een uit duizenden met zijn donkere, glanzende timbre. Nog altijd maakt hij een onuitwisbare indruk door de expressiviteit in zijn interpretaties en zijn vermogen de intimiteit van een lied op het publiek over te laten slaan. Holl werkt veel met Matthias Lademann, die een terugkerende gast is op het festival en de vaste begeleider is van de ensemblerecitals.
Het programma dat zij samenstelden brengt u van Wenen naar Sint-Petersburg. Met misschien wel het ultieme reislied - Schuberts Der Wanderer - gaan we op weg. Vanuit Oostenrijk reizen we dan via Duitsland met Brahms, Pfitzner en Reger naar Rusland, waar we worden ontvangen door Tsjaikovski, Moessorgski en Borodin.
Locatie: Grote kerkzaal, Zusterplein 12, 3703 CB Zeist, Tijd: 16.00 - 18.00 uur.
Leden van de Algemene Seniorenvereniging Zeist kunnen met korting naar dit concert. De normale prijs is € 33,- en voor leden ASZ is de prijs € 25,-.
U kunt kaarten bestellen via de website van het festival: www.ilfz.nl. Als u onderaan het bestelformulier de kortingscode ASZ2019 intikt, dan wordt de korting automatisch toegepast. Voor vragen over het bestellen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ASZ bankje

Het ASZ-bankje is 25 maart aan het Utrechts Landschap overgedragen.
Je vindt het bankje als je vanaf de Lorenzlaan ter hoogte van de Boslaan het Zeisterbos ingaat.