Wereldwijd Vertelcafé Zeist
Op zaterdagavond 8 juni is al weer het laatste Wereldwijd Vertelcafé Zeist voor de zomer. In het Torenlaantheater, Torenlaan 38 te Zeist. De Zeister vertellers staan te popelen om er ook deze keer weer een mooie, unieke en intieme avond van te maken.
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal. Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dag der Kunsten 2019
Zondag 16 juni van 13.00–17.00 uur wordt in en om Slot Zeist een breed opgezet evenement georganiseerd waarin amateurverenigingen op gebied van kunst en cultuur in Zeist zich kunnen presenteren aan het publiek. Het Festival Dag der Kunsten is zowel een informatie- als kunstmarkt, met allerlei optredens in diverse disciplines, voor jong en oud. Toegang gratis.
De Algemene Seniorenvereniging Zeist is aanwezig met een kraam in het park waarin kunst van leden wordt getoond en met een promotietafel in de Willemszaal.
De organisatie heeft behoefte aan vrijwilligers die op de dag zelf hand en spandiensten willen verlenen. Interesse? Bel met Albert van Kuijk 030 699 08 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie voor meer informatie over het festival www.cultuurzeist.nl
Op het voorplein van het Slot vindt op 16 juni tegelijkertijd het evenement Zeist Proeft plaats. Lokale restaurants laten de bezoekers proeven van een variëteit aan lekkere gerechtjes.