Dag der Kunsten 2019
De Dag der Kunsten is gestart in 1997. Na eenentwintig keer kon er in 2018 helaas geen Dag der Kunsten worden georganiseerd. Cultuur Zeist, onder wiens vlag de Dag der Kunsten sinds 2002 wordt georganiseerd, maakt in 2019 een doorstart.
Zondag 16 juni wordt in en om Slot Zeist een breed opgezet evenement georganiseerd waarin amateur verenigingen op gebied van kunst en cultuur in Zeist zich kunnen presenteren aan het publiek. Het evenement is hét bewijs dat in Zeist iedereen die dat wil mee kan doen aan culturele en kunstzinnige activiteiten.
De organisatie heeft behoefte aan vrijwilligers die op 16 juni willen helpen. Het gaat vooral om mensen die in de verschillende zalen waar wordt opgetreden toezicht houden op een ordelijk verloop.
Per zaal komen meerdere vrijwilligers zodat het mogelijk is elkaar af te wisselen en zelf ook wat te zien van hetgeen wordt geboden in en om het Slot. De vrijwilligers zullen herkenbaar zijn aan T-shirt of armband. Voor consumpties wordt gezorgd.
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij Eefje van Essen 06 230 845 51 of Albert van Kuijk 030 699 08 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ASZ zal 16 juni zelf ook aanwezig met een promotietafel en wellicht een kraam met beeldende kunst van leden.

Wereldwijd Vertelcafé

Zaterdag 20 april
Vertelcafé: een avond verhalen en muziek door professionele en amateur vertellers.
Aanvang: 20.00 uur, Locatie: De Kameel, Dolderseweg 167A,Den Dolder, Toegang gratis, vrijwillige bijdrage.

Woensdag 1 en 8 mei

Informatiebijeenkomst van SeniorWeb met tips en trucs om aan de slag te gaan met WhatsApp.
Aanvang:14.00 uur , Locatie: Bibliotheek Idea Zeist, kosten: € 2,50.

Maandag 13 mei
Boek & Film: Call me by your name.
Verfilming van het boek Noem me bij jouw naam van André Aciman.
Aanvang:19.30 uur , Locatie:Figi-Bioscoop, kosten: € 12,50 .

ASZ bankje

Het ASZ-bankje is 25 maart aan het Utrechts Landschap overgedragen.
Je vindt het bankje als je vanaf de Lorenzlaan ter hoogte van de Boslaan het Zeisterbos ingaat.