Het gehele programma vindt u op www.torenlaantheater.nl

Maandag 10 juni
Russisch-Oekraïens Pinksterconcert
door folklore-ensemble “Zarjanka” o.l.v. I. Raspopova en de begeleider op accordeon G. Bogomolnyj.
Aanvang 15.00 uur. Entree: € 10,- kinderen t/m 12 jaar: € 3,-.

Vrijdag 14 juni
Folkpodium Zeist presenteert: Irish Night met Malin.
Malin speelt een gevarieerd programma met vooral Ierse tunes. Het geluid van de band wordt in hoge mate bepaald door Judith Kolen (fiddle) en Mariëtte van Kooten (trekharmonica), met een link naar de de streek Donegal.
Aanvang: 20.30 uur; Zaal open 20.00 uur. Info en Reserveren: www.folkpodiumzeist.com.

Zondag 16 juni
Kindertheater “Alweer Zondag”
“Sprookjes”
Aanvang: 14.30 uur. Info en reserveren: www.alweerzondag.jouwweb.nl.

Zondag 23 juni
Folkpodium Zeist presenteert: Cuata.
Cuata, een smaakvolle en pittige ‘notenmelange’ van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Gespierde Spaanse rumba, smeuïge Cubaanse son, gepeperde Tex-Mex en soms een Engelstalig popnummer.
Aanvang: 15.00 uur; Zaal open 14.30 uur; Info en Reserveren: www.folkpodiumzeist.com.

Wereldwijd Vertelcafé Zeist
Op zaterdagavond 8 juni is al weer het laatste Wereldwijd Vertelcafé Zeist voor de zomer. In het Torenlaantheater, Torenlaan 38 te Zeist. De Zeister vertellers staan te popelen om er ook deze keer weer een mooie, unieke en intieme avond van te maken.
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal. Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..