Thuis door Tejaterthuis

Thuis is een tragi-komedie, die op pijnlijke, maar ook komische wijze de tekortkomingen in het menselijk contact laat zien.

Data                                                        : vrijdag 1, 8 en 15 maart
Aanvang                                                 : 20.15 uur
Toegangsprijs ASZ leden                       : € 10,- incl. koffie/thee.
Locatie                                                   : rechtervleugel van Slot Zeist, Zinzendorflaan1, Zeist
Reserveren                                           :
www.theaterslotzeist.nl

Gemis door Weemoed

Gemis speelt een grote rol in het leven van vele mensen. Verlies, het missen van vrienden, vaders, moeders, kinderen. Rouw en rauw verdriet. Onrechtvaardig slaat de dood toe. Onmachtig blijven de nabestaanden achter. Woede over het lot dat om zich heen lijkt te slaan. WEEMOED maakt muziek over gemis. WEEMOED troost. Een klein beetje door de dood te benoemen. Door over gemis te zingen, door over machteloosheid te spelen.

Data                                                     : vrijdag 22 en 29 maart
Aanvang                                              : 20.15 uur
Toegangsprijs ASZ leden                   : € 10,- incl. koffie/thee
Locatie                                               : rechtervleugel van Slot Zeist, Zinzendorflaan1, Zeist
Reserveren                                       : www.theaterslotzeist.nl

ASZ bankje

Het ASZ-bankje is 25 maart aan het Utrechts Landschap overgedragen.
Je vindt het bankje als je vanaf de Lorenzlaan ter hoogte van de Boslaan het Zeisterbos ingaat.