Van 22 januari t/m 24 maart 2019 exposeert Sam Drukker in de Culturele vleugel van Slot Zeist.
Sam Drukker (Goes 1957) studeerde aan de kunstacademie Minerva in Groningen en aan de lerarenopleiding Ubbo Emmius.
Hij is een begenadigd portrettist en maakt vrij werk. Het expressieve werk van Sam Drukker kenmerkt zich door een vlot handschrift, een theatraal licht-donker contrast en een intens kleurgebruik.
In Drukkers werk liggen schoonheid en verval naast elkaar. Hij is een eigentijdse romanticus en weet door zijn psychologische zoektocht meeslepend te zijn en te ontroeren.

De toegangsprijs voor leden van ASZ is slechts € 1,-.

Dinsdagmiddag 5 maart geeft Marijke Rikze een rondleiding voor leden van ASZ. Start om 14.00 uur. Toegang inclusief rondleiding € 1,-.

Kijk voor meer informatie op de website www.slotzeist.nl onder bezoekersinformatie.