De Eetclub gaat op donderdag 21 februari eten bij Lin Fa aan de Slotlaan 320 in Zeist.

Het eten start met kippensoep en wordt daarna gevolgd door onbeperkt tapas eten. Zoals mini loempia's, gebakken bananen, saté, kippenvlees, Peking eend, Daging smoor beef, babi pangang, foeyong hai, sayor iodek(Indische groenten), en nasi, bami of witte rijst.

Aanvang:
Ontvangst om 17.30 uur en aanvang met een glaasje prosecco om 18.00 uur.

Kosten:
De prijs voor dit uitgebreide menu bedraagt € 22,- exclusief de door U bestelde drankjes.

Maximum:
Deelnemers tot circa 50 personen,

Aanmelden:
U kunt zich tot 17 februari (met vermelding van uw telefoonnummer), opgeven bij Bé Huijskes 030 696 65 37 of bij Janny Wildeboer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Extra bericht van de Eetclub:
Omdat Figi niet meer beschikbaar is voor een Paasbrunch op tweede Paasdag bereidt de Eetclub een Paasbrunch voor, op 22 april a.s in Het Binnenbos, Hoogkanje 386 in Zeist.
Naast een nog vast te stellen goed menu door een gerenommeerde cateraar wordt nog gedacht aan een muzikale omlijsting en een verrassing. Zet de datum reeds nu in uw agenda