Cold War PosterCold war
Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love).
In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen...

Datum: maandag 21 januari

Tijd: 15.00 uur

Kaartje:
Voor de film koopt u een kaartje van € 7,- op vertoon van uw ledenkaart bij de bioscoopkassa.
Reserveren kan via internet www.figi.nl/bioscoop of telefonisch 030 692 74 00.

Maaltijd:
U kunt zich opgeven voor een gezamenlijke maaltijd na afloop van de film bij Rita Dieke 030 696 16 48, Tiny van Gaal 030 692 32 35 of Alma van Deventer 030 692 04 16 tot uiterlijk maandagochtend voorafgaand aan de film, tussen 10.00 en 12.00 uur.
Dit i.v.m. het doorgeven van het aantal deelnemers aan Figi.

Omdat veel leden liever à la carte willen eten in plaats van een dagschotel gaan we t/m december kijken of dit goed bevalt. U kunt kiezen uit de hele menukaart, dus ook bijv. een voorgerecht. Dit is uiteraard besloten in overleg met Figi en als het wederzijds naar tevredenheid dan is blijft dat zo.