EetclubDe Eetclub gaat op donderdag 13 december genieten van het Kerstdiner in De Wijngaard in Boch en Duin aan de Dennenweg 2.

Het diner start met een amuse en het voorgerecht is zuurkoolsoep met uitgebakken spekjes.

Het tussengerecht is tongscharrolletje geserveerd op een bedje van zeekraal met Hollandaisesaus.

Voor het hoofdgerecht wordt door Renée van den Boogert een kort passend verhaal verteld.

Het hoofdgerecht is hoender grand mère gevuld met hertensucade. Dit wordt geserveerd met een passend garnituur van aardappelgratin, spruitjes, stoofpeertjes en witlofsalade.

Het nagerecht is omelette Siberienne. En tot slot koffie of thee met kerstchocolade.

Aanvang:
De ontvangst is vanaf 17.30 uur en aanvang van het diner met een glaasje prosecco om 18.00 uur.

Kosten:
De prijs van het diner bedraagt € 32,50 per persoon exclusief de door u bestelde drankjes.

Aanmelden:
U kunt zich tot 10 december opgeven bij Bé Huijskes 030 696 65 37 en bij Janny Wildeboer 06 537 893 89.

Maximum:
Er kunnen maximaal 60 personen deelnemen.