Op het Landgoed De Paltz in Soestduinen ligt het Herman van Veen Arts Center. In februari, juni en september hebben we een bezoek gebracht aan dit centrum. Het was een groot succes. Voor het bestuur een reden om in overleg met het HAC een vierde bezoek te organiseren.

Bezoek HACDat zal zijn op maandag 17 december.

Het programma ziet er als volgt uit:
Je wordt om 13.30 uur verwacht op het parkeerterrein van het Hilton Hotel, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN, Soestduinen. Google Maps
13.30 uur Vertrek met pendelbussen vanaf parkeerterrein van het Hilton Hotel naar het Arts Center.
14.00-15.00 uur Ontvangst met koffie of thee in het landhuis waarin het Arts Center is gevestigd. Naar keuze rondleiding in de villa, wandeling in het park of bijpraten in het café.
15.00-16.00 uur Paltz kamermuziek concert in de Kapschuur.
16.00 -16.30 uur Napraten met een drankje.
16.30 uur Vertrek pendelbussen naar Hilton.

De Kapschuur is een theatertje dat naast het landhuis is gelegen. Het concert wordt aangeboden door het Herman van Veen Arts Center. Voor ons gaan spelen een trio bestaande uit: Marieke Vos- klarinet, Iteke Eijbenga-altviool, Daniël van der Hoeven-piano. Het programma luidt:
- Béla Bartók: Hongaarse dansen voor klarinet & piano;
- Gabriel Faurée: Après une Rève voor altviool & piano;
- Max Bruch - Acht Stücke voor klarinet, altviool & piano.

Aanmelden:
Dit kan vanaf maandag 3 december 9 uur bij Hans Burgmans: 06 295 836 06 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten:
De kosten bedragen : € 25,- per persoon.

Betalen:
Na bevestiging dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL07 TRIO 0776 4873 37 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. HAC4.

Maximaal aantal deelnemers: 60.

hermanvanveen AC

Aanmelden bezoek Herman van Veen Arts Center 17 december 2018

* = verplicht invullen

U ontvangt per E-mail een bevestiging