Maandag 17 december kunt u om 15.00 uur kijken naar de film: ‘Het leven is verrukkuluk’ naar het boek van Remco Campert (Komedie/drama).

Regie: Frans Weisz; hoofdrollen: Anniek Pheifer, Willeke van Ammelrooy, Tine Joustra, Geza Weisz en Reinout Scholten van Aschat.
Amsterdam, jaren zestig, twee vrienden die hun dagen slijten met schrijven, muziek maken, inspiratie opdoen in het park en zich ergeren aan hun ouders. In het park ontmoeten ze, schuilend voor een zomerse regenbui, Panda. Zij is een vrolijk gekleed, brutaal meisje, dat snel vriendschap sluit met de jongens en op eigengereide manier de regie van die middag in handen neemt.
De hoofdpersonages leven in de jaren zestig, maar de figuranten overduidelijk in het nu. Dus de vrienden lopen in mode van jaren geleden en bezigen woorden, die al lang niet meer gebruikt worden. In het park rijden ze nu bijv. op een Segway en gebruiken een mobiele telefoon. Grappig!
Voor de film koopt u een kaartje van € 7,- op vertoon van uw ledenkaart bij de bioscoopkassa. Reserveren kan via internet (www.figi.nl/bioscoop) of telefonisch 030 692 74 00.

U kunt zich opgeven voor een gezamenlijke maaltijd na afloop van de film bij Rita Dieke 030 696 16 48, Tiny van Gaal 030 692 32 35 of Alma van Deventer 030 692 04 16 tot uiterlijk maandagochtend voorafgaand aan de film, tussen 10.00 en 12.00 uur. Dit i.v.m. het doorgeven van het aantal deelnemers aan Figi.

Omdat veel leden liever à la carte willen eten in plaats van een dagschotel gaan we t/m december kijken of dit goed bevalt. U kunt kiezen uit de hele menukaart, dus ook bijv. een voorgerecht. Dit is uiteraard besloten in overleg met Figi en als het wederzijds naar tevredenheid is blijft het zo.

Attentie:
Op maandag 21 januari zal ook om 15.00 uur een film worden vertoond voor de ASZ.

Op dit moment is nog niet bekend welke film, maar dat zal t.z.t. bekend worden gemaakt.