KerstdagtochtNadat we in november al een beetje in kerstsfeer waren met een lunch/diner bij Brasserie Kriebelz en in de middag een likeurproeverij, gaan we in december een echte "kerstdag-dagtocht" doen. Met het naderende kerstfeest is het in 's-Hertogenbosch altijd reuze gezellig.

Stralend middelpunt is de imposante Sint Jan. Een bezoek aan deze prachtige kathedraal is extra interessant door de enorme levende kerststal, die hier wordt opgesteld.

Aan de voet van de St. Jan is op de Parade, het grote plein voor alle horecagelegenheden, ook het nodige te zien en te beleven. In de straat schuin tegenover de St. Jan zijn veel leuke winkels en aan het eind is de Grote Markt, helemaal in Kerstsfeer. Van alles te zien en te beleven.

Datum: Woensdag 19 december.

Vertrektijden:
10.15 uur Den Dolder;
10.30 uur Vrijheidsplein;
10.45 uur Weeshuislaan;
11.00 uur Grote Koppel.

Dagindeling:
Nadat we van Zeist naar Den Bosch zijn gereden,gaan we eerst om ca.12.30 uur lunchen (koffietafel met soep) bij Silva Ducis Grand Café, gelegen aan de Parade.
Van ca.13.30 uur tot 15.30 uur bent u vrij om de St.Jan (gratis) te bezoeken en/of de Parade en Grote Markt te bekijken.
Om 15.30 uur staat in het grandcafé van de lunch, de koffie of thee gereed met de beroemde "Bossche Bol".
Na hiervan genoten te hebben, rijden we terug naar Zeist, waar we ca.17.30 uur terug zijn.

Aanmelden:
Opgeven bij Rita Dieke 030 696 16 48; Miel Roelofs 030 692 09 11 of Dorothy Hissink 030 695 52 31. Altijd eerst opgeven, daarna pas overmaken.

Kosten:
De kosten bedragen voor ASZ-leden € 37,50 per persoon; voor introducés € 42,50 per persoon.

Betalen:
U dient het bedrag over te maken op rekeningnummer NL 36 TRIO 0338 5868 14 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. dag-tocht 19/12.
Verzoek van de administratie: bij betaling uw lidnummer (staat op uw ledenpasje) vermelden.
Overmaken graag uiterlijk een week voor de dagtocht.