Wien bleibt Wien
In de donkere januarimaand, na al het licht van Kerst en de jaarwisseling, kunnen we wel
een oppepper gebruiken om de tijd tot het voorjaar aan te kunnen.
Wij hopen veel leden een plezier te doen met het volgende programma.
Een warm bad in de koude wintermaanden, waar men zich graag in onderdompelt! Hét programma met louter hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense muziek zal een feest der herkenning zijn. De uitvoering van dit muziekfeest is in handen van het virtuoze Habsburgs Strauss Orkest met de Nederlandse sopraan Wilma Bierens en bariton Sef Thissen in een vertolking vol glans en ‘Wiener Schmalz’. Natuurlijk zal het onsterfelijke repertoire van o.a. Strauss en Léhar rijkelijk vertegenwoordigd zijn. Dansers van het Charkov Staatsballet gaan deze heerlijke muziek met hun ballet omlijsten.

Zondag 20 januari

Vertrektijden:
Den Dolder 10.45 uur;
Vrijheidsplein 11.00 uur;
Weeshuislaan 11.15 uur;
Grote Koppel 11.30 uur.

Dagindeling:
Om 12.15 uur is er een uitgebreide koffietafel met soep en kroket in het restaurant bij Vliegveld Hilversum.
Daarna naar 't Spant, waar om 15.00 uur de voorstelling begint.
Thuiskomst tussen 18.30 uur en 19.00 uur.

Kosten:
Deze bedragen € 69,50 per persoon.

Aanmelden:
Opgeven bij Rita Dieke 030 6961648 of Miel Roelofs 030 6920911.
We hebben voor het concert een optie op 50 kaarten, geldig tot 5 december a.s.

Betaling:
U dient het bedrag over te maken op rekeningnummer NL36 TRIO 0338 5868 14 t.n.v. Senioren Zeist o.v.v. dagtocht 20/1.
NIET overmaken voordat dit via de Nieuwsflits of telefonisch bekend wordt gemaakt. Terugboeken kost onnodige extra tijd.

Voor deelnemers, die het gezellig zouden vinden om aansluitend met elkaar te dineren, kunnen we voor het totale aantal een reservering doen bij Figi voor een maaltijd zoals we dat ook doen na de ASZ filmmiddag, nl. van de hele menukaart incl. voorgerechten..

Gezien de late tijd, dat we terug zullen zijn in Zeist, zou het fijn zijn als degenen, die per auto naar de vertrekpunten komen, zonodig een lift kunnen geven aan deelnemers zonder vervoer.