Zoals iedereen weet is de ASZ Eetclub onder de bezielende leiding van Bé Huijskes een groot succes.
Iedere maand geven tientallen leden zich op om op de derde donderdag van de maand gezellig samen te eten in een restaurant in Zeist of naaste omgeving.
Vaak vist men achter het net omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Dit is geen wonder: ASZ telt op dit moment meer dan 1400 leden.

Het stijgende aantal leden was voor het bestuur aanleiding om een ASZ Lunchclub in het leven te roepen.
Hiermee komen we ook tegemoet aan de wens van veel leden om activiteiten zo veel mogelijk overdag te organiseren, omdat men ‘s avonds niet graag de deur uit gaat.

Met ingang van februari 2019 wordt er iedere tweede woensdag van de maand een lunch georganiseerd voor leden van ASZ.

De lunchclub bestaat uit: Marleen Ammerlaan, El Tebbens en Marie-Anne Verdonk .

Meer informatie volgt t.z.t.