Het bestuur wil komend voorjaar door het Utrechts Landschap een ASZ-bankje laten plaatsen in het Zeister Bos. Op het bankje komt een koperen plaatje met de tekst: Dit bankje is in 2019 geschonken door de leden van de Algemene Seniorenverenigng Zeist.

Het bankje zal in de eerste plaats gebruikt worden door vermoeide wandelaars maar is tevens een geweldige PR voor ASZ.

Nu de Curiosamarkt niet kan doorgaan (zie pagina ..) moet het geld voor de financiering uit andere bronnen komen.

We waren al een sponsoractie onder de leden gestart om kosten van het bankje (€ 2.000,-) te kunnen financieren.

Een lid kan € 5,- (meer mag altijd) storten op: NL07 TRIO 0776 4873 37 t.n.v. Algemene Seniorenvereniging Zeist, onder vermelding van 'ASZ-bankje'.

Er is al € 500,- binnen. Het moet mogelijk zijn het gewenste bedrag te halen.

Voor de inhuldiging van dit bankje zal één van de donateurs, na loting, worden uitgenodigd door het bestuur.

Help ons om dit ASZ-bankje te realiseren!