Ook redactieleden gaan wel eens op vakantie of worden wel eens ziek.

En als dat gebeurt betekent dat dat het op tijd uitbrengen van het ASZ Magazine gevaar loopt.

Daarom zoeken wij één of meerdere personen die bij afwezigheid van redactieleden hun taak over willen nemen. Concreet houdt het in dat teksten moeten worden geredigeerd, ingekort en nagekeken; dat de teksten ingedeeld moeten worden in de diverse rubrieken en dat er foto’s bij gezocht moeten worden.

Verder wordt de agenda gemaakt en moet er in het foto-archief naar een mooie cover worden gezocht. Dat lijkt veel? U werkt altijd samen met het redactielid dat wèl aanwezig is en de taken worden natuurlijk verdeeld. Er is een uitgebreid draaiboek waar alles in staat en vanzelfsprekend wordt u goed ingewerkt.

Het is wel noodzakelijk dat u over computervaardigheid beschikt!

Lijkt het u leuk een bijdrage te leveren aan ons mooie Magazine? Neem dan contact op met Truus Tibben, 030 695 62 77 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..