Maandag 19 november kunt u vanaf 15.00 uur kijken naar de film:

GUERNSEY LITERARY SOCIETY (2018). Drama, geschiedenis en romantiek.

Regie Mike Newell. Belangrijke rollen: Tom Courtenay, Jessica Brown

Findlay, Katherine Parkinson, Lily James, Michiel Huisman.

Het verhaal speelt in Engeland, o.a. Devon en Cornwall en het eiland

Guernsey. In de nadagen van de Tweede Wereldoorlog wil een schrijver

een boek schrijven over de belevenissen, tijdens deze oorlog, van de

inwoners van Guernsey, één van de kanaaleilanden, gelegen tussen

Engeland en Frankrijk.

Voor de film koopt u een kaartje van € 7,- op vertoon van uw ledenkaart bij de bioscoopkassa. Reserveren kan via internet (www.figi.nl/bioscoop) of telefonisch 030 692 74 00.

U kunt zich opgeven voor een gezamenlijke maaltijd na afloop van de film bij Rita Dieke 030 696 16 48, Tiny van Gaal 030 692 32 35 of Alma van Deventer 030 692 04 16 tot uiterlijk maandagochtend voorafgaand aan de film, tussen 10.00 en 12.00 uur. Dit i.v.m. het doorgeven van het aantal deelnemers aan Figi.

Omdat veel leden liever à la carte willen eten in plaats van een dagschotel gaan we t/m december kijken of dit goed bevalt. U kunt kiezen uit de hele menukaart, dus ook bijv. een voorgerecht. Dit is uiteraard besloten in overleg met Figi en als het wederzijds naar tevredenheid is blijft het zo.