Zaterdagmiddagconcert Sionskerk

Op zaterdag 8 december treedt op het Ensemble Octagon o.l.v. Paul Valk. Het ensemble bestaat uit actieve zangers die hun jarenlange ervaring gebundeld hebben om in kleiner verband te kunnen concerteren. Het programma bestaat uit werken van Montev erdi en Charpentier.
Locatie: Sionskerk, Jac. Catslaan 73. Aanvang:L 16.30 uur. Toegang vrij, collecte bij uitgang.

Slotconcerten

Het concert van 16 december 'Çeltic Ways - Celtic Christmas' is uitverkocht

Cultuurpodium Den Dolder

Op vrijdag 18 januari 2019 treedt op het Ebonit Saxofoon Kwartet "Salon Debussy".
Vitaly Vitalya - sopraansax,  Dineke Nauta - altsax,  Johannes Pfeuffer - tenorsax,  Paulina Marta Kulesza - baritonsax.
Werken van Debussy en zijn tijdgenoten Janacek, Ravel en Pierné.

Locatie: Maria Christinakerk, Dolderseweg 123, Den Dolder. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur.

Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 2,50 kortinhg (normale prijs € 15,-) mits de kaarten van tevoren zijn besteld.
Plaatsbewijzen bestellen door overmaking van € 12,50 op NL 07 RABO 01460339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam naam en datum van het concet.
Tevens vermelden lidmaatschapsdnummer ASZ.

Kerstconcert Magnum Mysteriumdoor Zeister Kamerkoor

Het Zeister Kamerkoor presenteert een kerstconcert op 15 december in de NoorderLichtkerk, Bergweg 92b te Zeist. “Magnum Mysterium“ is het thema van het concert.Dit grote mysterie is uiteraard de geboorte van het Christuskind, een kwetsbare baby die zal opgroeien tot redder van de mensheid. Door alle eeuwen heen heeft dit gegeven vele componisten weten te inspireren.
Het Zeister Kamerkoor wordt bijgestaan door een strijkerensemble van vijf jonge studenten.

De aanvangstijd is 20.00 uur en de toegangskaarten inclusief programmaboekje kosten € 15,00. Leden van ASZ betalen € 12,50 op vertoon van hun ledenpas.Voor kinderen en tot 18 jaar € 8,00. Kaarten zijn te koop via de website of aan de zaal.

Meer informatie: www.zeisterkamerkoor.nl

Feestelijk kerstconcert met Wouter Harbers en meer dan 125 zangers!

Zaterdagavond 15 december bent u welkom in de monumentale Oude Kerk te Zeist voor een uniek Kerstconcert: pianist Wouter Harbers voert samen met ruim 125 zangers en musici een selectie van de mooiste kerstmuziek uit...
Carols en highlights worden gezongen door de zangers van Vocaal ensemble Lobet den Herrn uit Bodegraven, Kerkkoor Driebergen en Soli Deo Gloria uit Langbroek. Organist Pim Schipper en trompettist Laurens van Egmond begeleiden de koren, strijkkwartet Romance speelt ontroerende solo’s en Wouter Harbers dirigeert en bespeelt de vleugel. Een muzikaal feest, een must voor elke kerstmuziekliefhebber!
De Oude Kerk is open vanaf 19:15u, het concert begint om 20:00u en duurt tot circa 22:00u. U kunt gratis parkeren op loopafstand. De entree bedraagt 15 euro. Voor leden van ASZ € 10 euro op vertoon van de ledenpas. Kijk voor meer info en een promotievideo op www.wouterharbers.nl. Reserveren is niet nodig, hartelijk welkom!
Meer informatie www.wouterharbers.nl

Zondagmiddagconcert in Figi

Het Rodion Trio trakteert u op een fraai Kerstconcert!
“Wat een fantasievolle bewerkingen, wat een enthousiasme en wat een samenspel! “

Dit schreef in 2013 de jury van het Internationaal Kamermuziekconcours in Almere, om vervolgens aan het Rodion Trio de hoofdprijs uit te reiken. Geen wonder, het gaat om stuk voor stuk fantastische musici, die samen uitblinken door muzikaliteit en creativiteit. Een absolute aanrader.

Datum: zondag 9 december 2018 om 13:30 uur
Plaats: Hotel Theater Figi, Het Rond in Zeist
Genre: concert
Kosten: € 18,50 per persoon. Voor leden van ASZ € 14 op vertoon van de ledenpas.

Jong Talent in Figi

Het tweede concert van het seizoen 2018 - 2019 wordt gegeven op zondag 9 december door de pianoklas van Aafje van Gemert.
U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom in het Atrium van Hotel Theater Figi voor een kop koffie, thee of een glas limonade, aangeboden door Figi.
Aanvang concert: 16.30 uur en duurt tot plm. 17.30 uur.
Kaarten: € 5,-, voor kinderen € 2,-, verkrijgbaar aan de hotelbalie van Figi.