Zaterdagmiddagconcert Sionskerk

Op zaterdag 10 november treedt op het Vocaal Ensemble Tien.

Locatie: Sionskerk, Jac. Catslaan 73. Aanvang: 16.30 uur.

Toegang vrij, collecte bij uitgang.

Figi Zondagmiddagconcert

Zondag 11 november treden op Niek Baar – viool  en Ben Kim – piano  met werken van Grieg, Prokokiev (Vioolsonate nr.1) Kreisler en Chopin.

Niek Baar is winnaar van het Nederlands Vioolconcours Oskar Back 2018. Niek’s begeleider is de in Berlijn wonende Amerikaanse pianist Ben Kim.

Locatie: Figi, Willem Pijperzaal. Aanvang: 14.30 uur. ASZ-leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 4,- korting (normale prijs € 18,50).

Slotconcert

Op zondag 25 november treedt op  Lisa Jascobs & The String Soloists met Festa D’sutunno  met

werken van Bach, Vivaldi, Locatelli, Haydn, Isaije en Piazzolla.

Sinds 2014 treedt stervioliste Lisa Jacobs op met “The String Soloists”, een internationaal ensemble van 11 strijkers en klavecinist.

Locatie: Kerk van de Evangelische Broedergemeente. Aanvang: 14.30 uur.

Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 4,- korting (normale prijs € 18,50).

Kromme Rijn Concert Bunnik

Op zondag 25 november treden op: Samuel Barber Rosina Fabius- mezzo-sopraan, Kanako Inuoue- piano, Olivia Doflein-viool, Fiona Robertson,-viool, Prunella Pacey-cello.

Dover Beach voor mezzo-sopraan en strijkkwartet.

Antonin  Dvorak – Pianokwintet nr. 2 in A Op. 81.

Liederen van Camille Saint-Saens.

Gabriel Faure – La bonne chanson voor  mezzo-sopraan en strijkkwartet.

Locatie: Oude Dorpskerk Bunnik. Aanvang: 15.00 uur. Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 5,- korting (normale prijs € 20,-).

Cultuurpodium Den Dolder

Op vrijdag 16 november Lustrumconcert met Dmitri Ferschtman, Mila Baslavskaja en Mara Mostert.

Mara (13, in november wordt ze 14) won in april 2018 de 1ste prijs in het Prinses Christina Concours. Al sinds haar  11e vormt Mara een trio met haar grootouders Ferschtman en Baslavskaja.

Omdat Mara nog volop in ontwikkeling is besluiten zij pas in de loop van het jaar wat er deze avond gespeeld wordt.

Locatie: Maria Christinakerk Den Dolder, Dolderseweg 123. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 2,50 korting (normale prijs € 15,-) mits de kaarten van tevoren zijn besteld.

Plaatsbewijzen bestellen door overmaking van € 12,50 op  NL 07RABO 0146033914 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam en datum van het concert. Tevens vermelden lindmaatschapsnummer ASZ.