Vertelcafé Zeist

Op vrijdagavond 8 februari organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt, onderdeel van Cultuur Zeist en in samenwerking met de Idea Bibliotheek, het Wereldwijd Vertelcafé Zeist.
Ook tijdens dit vertelcafé zullen er weer verschillende verhalen worden verteld. Kom, luister en geniet!
Het wordt gehouden van 20.00- 22.00 uur in het Torenlaantheater aan de Torenlaan. Entree: vrijwillige bijdrage.

Bibliotheek Idea

Maandag 18 februari Boek & Film: The beguiled
Verfilming van het boek The beguiled van Thomas Cullinan, dat zich afspeelt op een meisjesinternaat in het zuiden van de Verenigde Staten tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Filmjournalist Harry Peters vertelt vooraf over het boek, de auteur, de film en de regisseur. In samenwerking met Literair Zeist.
19.30 uur in Figi-Bioscoop, Zeist : € 12,50.

Donderdag 21 februari Interview met Maaike Meijer
Biografe Maaike Meijer komt langs om te vertellen over haar fascinerende biografie over kunstenares en dichter ‘Fritzi’ Harmsen van Beek. Ze wordt geïnterviewd door presentator en poëziekenner Jos van Hest. In samenwerking met Literair Zeist en Kramer & van Doorn.
14.00 uur , Bibliotheek Idea Zeist, € 7,50 / € 5,- voor leden van bibliotheek Idea.