Zaterdagmiddagconcert Sionskerk

Op zaterdag 13 oktober treedt op Het Projectkoor Ventina Vocale
o.l.v. Saskia Regtering.
Locatie: Sionskerk, Jac. Catslaan 73.
Aanvang: 16.30 uur.
Toegang vrij, collecte bij uitgang.

Figi zondagmiddagconcert

Op zondag14 oktober treedt op Marcus Baban - Piano met werken van Bach/Busoni, Mozart, Beethoven en Brahms.
Pianist Marcus Baban werd geboren in Benghazi. Hij genoot zijn opleiding in Keulen en Berlijn en vervolgde zijn studie in Bologna.
Locatie: Figi, Willem Pijperzaal.
Aanvang 14.30 uur.
ASZ-leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 4,- korting (normale prijs € 18,50).

Slotconcert

Op zondag21 oktober “De wereld van Alphons Mucha”
Emily Beynon – dwarsfluit, Andrew West – piano met werken van Debussy, Enescu, Fauré,
Janácek, Geraldine Mucha en Martinu.
Emily Beynon, de solo- fluitiste van het Concertgebouw en haar Britse landgenoot Andrew West nemen u mee naar de wereld van de Tsjechische Art Nouveau-kunstenaar Alfons Mucha.
Locatie: Slot Zeist. Aanvang: 14.30 uur. Leden van ASZ ontvangen op vertoon van hun ledenpas € 4,- korting (normaal € 18,50).
Aanmelden vóór 20 oktober bij Eefje van Essen 030 210 29 35.