magazineKlik hier voor om de laatste uitgave als pdf te downloaden.

Het ASZ Magazine van de Algemene Seniorenvereniging Zeist wordt samengesteld door een redactie bestaande uit vier leden. Dit zijn op dit moment: Albert van Kuijk en Netty Mostert,

Leden die belangstelling hebben voor een plaats in de redactie kunnen zich aanmelden bij bestuurslid Eefje van Essen 06 230 845 51

Het Magazine van de Algemene Seniorenvereniging Zeist verschijnt 10 keer per jaar. Nummer 7 is een gecombineerdnummer voor juli/augustus en nummer 10 is een gecombineerd november/december.

De redactie is verantwoordelijk voor de inhoud. De kopij wordt aangeleverd door de activiteitencommissies, bestuur of individuele leden. Zij kunnen de kopij naar de redactie sturen via e-mail of per brief. Het e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie heeft het recht bijdragen, in overleg met de auteur, aan te passen, in een volgende nummer te plaatsen of te weigeren.

De kopij dient 17 dagen voor de verschijningsdatum (zie schema hieronder) te zijn ingeleverd bij: Albert van Kuijk Brugakker 1018 3704KT Zeist of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt Albert van Kuijk ook bellen voor informatie: 030 699 08 80.

De digitale versie wordt door Fred Manschot op de website geplaatst.

De gedrukte versie wordt bij de leden die hierom hebben verzocht thuis bezorgd. Voor de bezorging zijn At Bakkenes en Nicole Schlosmacher verantwoordelijk. Ongeveer veertig leden dragen zorg voor de daadwerkelijk bezorging. Bel voor klachten over de bezorging At Bakkenes: 030 695 68 52.

Leden die buiten het bezorggebied wonen kunnen het magazine per post ontvangen tegen vergoeding van de portokosten. Het bezorgingsgebied omvat Zeist, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Austerlitz, Bunnik, Driebergen, De Bilt/Bilthoven en Soesterberg. Bel hiervoor At Bakkenes.

Om de kosten van het magazine te dekken worden advertenties opgenomen. Van de adverteerders wordt tevens een logo op de website geplaatst met mogelijkheid door te klikken naar de website van de adverteerder.

Het magazine is op een aantal openbare plekken beschikbaar o.a. bibliotheek, Figi, Gemeentehuis, Diak, Abbing.

Inleveren kopij vóór

Verschijningsdatum

08 jaargang 8

Di 13 oktober

Vrijdag 30 oktober

08 jaargang 9 *

Di 1 december

Vrijdag 18 december

09 jaargang 10 * Di 5 januari 2021 Vrijdag 22 januari 2021

Opmerking: Het kan zijn dat besloten wordt om numer 9 en 10 samen te voegen.

Uitgaven pdf

2020-07 sept./oktober