diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

De ASZ Poëzie Kring werd op 30 april 2019 opgericht en heeft als uitgangspunt: het vreugde ontlenen aan het samen lezen en voordragen van poëzie en proza.

In principe komen we maandelijks bij elkaar op de eerste vrijdagmiddag van de maand in het Binnenbos.
Elke deelnemer stuurt van tevoren – per e-mail aan alle deelnemers - een keuzegedicht in. Hiermee wordt het risico vermeden dat twee deelnemers hetzelfde gedicht kiezen en insturen. Bovendien kunnen de deelnemers zich tijdig inlezen.
Elk lid van de Kring leest/draagt het eigen ingebrachte gedicht voor (staand of zittend naar keuze). Hierna wordt het gedicht besproken. (Niet technisch.)
De door de Kringleden ingezonden gedichten worden per keer gebundeld en na de eerste vrijdag van de maand toegestuurd aan allen.
Gedichten die uit tijdgebrek niet aan bod gekomen zijn schuiven op naar de volgende maand.
De sessies worden kortstondig onderbroken met opnames van bekende of onbekende dichters (bijv. Nacht van de Poëzie-fragmenten).

Last but not least: wij zijn een Nederlandse Poëzie Kring en behandelen in eerste instantie Nederlandstalige gedichten. Buitenlandse gedichten – mits voorzien van een goede Nederlandse vertaling – worden eveneens behandeld.
Luisteraars zijn welkom, maar wel graag even aanmelden bij coördinator Leonie SIlkens.

Informatie Leonie Silkens: 06 12 40 75 67 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..